Faradoterapeitiskā kakla josta

Availability: Noliktavā 3 prece/-es
SKU: 48

Terapeitisks līdzeklis, kas paredzēts lietošanai mājas apstākļos.

26.00

Noliktavā 3 prece/-es

SKU: 48 Kategorijas: ,

Apraksts

Josta ir izgatavota no īpaša materiāla ar vērtīgu minerālu slāņiem, galvenais no tiem – nefrīts. Nefrīts sengrieķu valodā nozīme nieres un XVI gs. tika izmantots nieru sāpju ārstēšanai.

Jostā ir iestrādāti nelielas jaudas magnēti, kuri iedarbojas uz akupunktūras punktiem, kuru organismā ir ļoti daudz. Atklāts, ka bioloģiski aktīvie punkti labāk uzņem skābekli un vairāk izstaro ultravioleto starojumu. Ja ir traucēta kāda orgāna darbība, šie punkti kļūst sāpīgi un jutīgi. Jebkādā veidā stimulējot akupunktūras punktus (sildot, iedurot adatu u. tml.), tiek pozitīvi ietekmēts organisms, pat ja nav nekādu slimību. Turklāt jostas sastāvā ir turmalīns, ko kopš sendienām izmanto asins tīrīšanai, dažādu iekaisumu ārstēšanai, sāpju mazināšanai u. tml. Pēc vairākiem gadsimtiem, pateicoties nanotehnoloģijām, zinātnieki turmalīna pozitīvās īpašības sasaistīja ar audumu ražošanu. Šādi audumi, pieskaroties ķermenim un saņemot no tā siltumu, sāk izstarot infrasarkanos starus un anjonus. Šādā veidā tiek izvadīti brīvie radikāļi un kaitīgās vielas. Vienlaikus uzlabojas asinsrite, kas ir daudzu slimību preventīvs līdzeklis.

Efekts: normalizē asinsriti kakla apvidū; mazina sāpes kaklā, plecu un roku locītavās; uzlabo galvas smadzeņu asinsriti; samazina un novērš galvassāpes, samazina nogurumu; regulē nervu sistēmu, palīdz iemigt;

Ieteicamais pielietojums: ja ir dažādas LOR patoloģijas (rinīts, faringīts, laringīts u. tml.); ja ir dzirdes nerva neirīts; saaukstēšanās gadījumā; dažāda vecuma cilvēkiem profilaktiski pašsajūtas uzlabošanai.

Lietošana: procedūru skaits nav ierobežots, taču vislabāk darbojas regulāri seansi. Aizliegts lietot alkoholiskos dzērienus pirms procedūrām, to laikā un pēc tām. Pirms lietošanas jostu samitriniet ar smidzinātāju vai pārvelciet pāri ar mitru plaukstu, aplieciet ap kaklu un aizsprādzējiet ar sprādzi. Ja liksiet uz deguna vai pieres, nav jāmitrina. Pēc 5–10 min. sāksiet just vieglu durstīšanu un siltumu. Lietošanas ilgums: 15–30 minūtes. Ja jūtat spēcīgu dedzināšanu, noņemiet ātrāk. Ja ir vairogdziedzera problēmas, kakla jostu lietot drīkst, tikai nedrīkst to stingri aizsprādzēt un ilgi turēt. Jostu drīkst lietot divas reizes dienā, nav ieteicams lietot guļot. Brīdinājums! Tas nav ārstniecisks, tikai terapeitisks līdzeklis.

Kopšana: drīkst tīrīt ar mitru, mīkstu materiālu. Ja mazgāsiet, nelietojiet nekādus mazgāšanas līdzekļus. Nedrīkst burzīt un žāvēt tiešos saules staros vai tiešā karstumā, piemēram, uz radiatora. Negludiniet ar gludekli. Uzglabāt sausā un tumšā vietā.